#ngajedog
Advertisement
Jalma mah ulah waka isuk pagéto. ayeuna jeung sadetik kahareup bisa ROBAH.!
.
.
#berenyaho  si éta!
.
.
#kudu #daek #ikhtiar #lain #ngajedog #wae #sateh #siga #mejikom #rusak
#banyol #sunda #urangsunda #resep #heureuy #meme #basasunda #aing #bangga #jadi #urang #s͐̿ͭ̅undaasli #keur #diajar #kana #basana
B É R É N Y A H O - @bere.nyaho Instagram Profile - gorzavel.com
bere.nyaho
75

Jalma mah ulah waka isuk pagéto. ayeuna jeung sadetik kahareup bisa ROBAH.! . . #berenyaho si éta! . . #kudu #daek #ikhtiar #lain #ngajedog #wae #sateh #siga #mejikom #rusak #banyol #sunda #urangsunda #resep #heureuy #meme #basasunda #aing #bangga #

Kahirupan
Comments

@fikri.hawari @sunandar_alfarizi shiiiiaap

@indradwputraaa @wahuy_ps

Ketika orang cimahi ngomong bahasa indonesia @fiksiaunurofik
#ngajedog pokokna gang na ka #wetan
Wilujeng enjing kade ulah poho #istighfar
╰€ôĐ╯ - @eod666 Instagram Profile - gorzavel.com
eod666
2

Ketika orang cimahi ngomong bahasa indonesia @fiksiaunurofik #ngajedog pokokna gang na ka #wetan Wilujeng enjing kade ulah poho #istighfar

Comments

@fiksiaunurofik Real kaan

@eod666 @fiksiaunurofik real nya'anan samemeh kuli'ah arocon hla haha,,sarapan hla mang Dana

Advertisement
#ngajedog day
marsheilla aprilliany - @sheillathea Instagram Profile - gorzavel.com
sheillathea
5

#ngajedog day

Comments

@sheillathea @abuy_bae pensiun

@abuy_bae Ouh , kirain masih boro mu ngajak

Kalian mungkin mengenalku, tetapi kalian tak memahamiku sepenuhnya :) #ngajedog #cicing #Silent
Echi Rahma - @echi_rahma Instagram Profile - gorzavel.com
echi_rahma
0

Kalian mungkin mengenalku, tetapi kalian tak memahamiku sepenuhnya :) #ngajedog #cicing #silent

Balung Kulon-balung-jember