#hennabysz
Advertisement
B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #i

B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #i

B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #i

Henna for kids πŸ€—
B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Henna for kids πŸ€— B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas

Customer dari Indonesia ni request nak design ni, tapi kecik, manis je bila terletak dekat jari, suits her very well.

B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Customer dari Indonesia ni request nak design ni, tapi kecik, manis je bila terletak dekat jari, suits her very well. B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BE

B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

She's so cute, she requested this design but she wanted it to be smaller than the actual photo. Her mouth didnt stop repeating ya Allah, cantik ya mbak

I feel so honoured to be able to draw henna for this family.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. She's so cute, she requested this design but she wanted it to be smaller than the actual photo. Her mouth didnt stop repeating "ya Allah, cantik ya mbak" I feel so honoured to be able to draw henna for t

Advertisement
B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Simple 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Simple Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennama

B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Design yang sesuai untuk bridemaids, simple and nice.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Design yang sesuai untuk bridemaids, simple and nice. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #hen

Advertisement
B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Simple.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Simple. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennama

B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #i

B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Improvised version, requested by the customer. 
Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Improvised version, requested by the customer. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hen

B R I D E M A I D S
16/8/2019. 
P E N A N G.

Pengalaman berinai yang baru dan amat berharga untuk inaikan family dan besties kak Afirah. 
Thank you hire fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

B R I D E M A I D S 16/8/2019. P E N A N G. Pengalaman berinai yang baru dan amat berharga untuk inaikan family dan besties kak Afirah. Thank you hire fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINA

Inai hari raya haji. 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Inai hari raya haji. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #henna

Kalau inai saudara mara untuk kenduri, sis buat tak? Jawapannyaaaa, YA, sis buat sayang 

Inai bridemaids, saudara mara,adik beradik, bestfriends 4ever and ever untuk apa apa acara pun sis buat yerr! 

Cukup 5 orang berinai, meh booking tarikh dengan fika, fika akan ke rumah awak untuk servis berinai 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

"Kalau inai saudara mara untuk kenduri, sis buat tak?" Jawapannyaaaa, YA, sis buat sayang Inai bridemaids, saudara mara,adik beradik, bestfriends 4ever and ever untuk apa apa acara pun sis buat yerr! Cukup 5 orang berinai, meh booking tarikh deng

Sorry quality outttt cikid  tapi nak post jugak sbb lurveee sangat design ni. Manis je

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Sorry quality outttt cikid tapi nak post jugak sbb lurveee sangat design ni. Manis je Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart

HENNA RAYA HAJI.

Nak tengok hasil inai? Slide tepi 

Thank you kakchik @ctnazeera for the photo 

Servis kami:
-inai merah pekat
-inai tak mengelembung
-lukisan k kembang
-lukis inai di rumah anda

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

HENNA RAYA HAJI. Nak tengok hasil inai? Slide tepi Thank you kakchik @ctnazeera for the photo Servis kami: -inai merah pekat -inai tak mengelembung -lukisan k kembang -lukis inai di rumah anda Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk deta

RM18 SAHAJA!

Satu set inai celop kali ni dapat macam macam  Meh tengok apa fika duk beletiaq tu
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide #inaicelup #inaikuku
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

RM18 SAHAJA! Satu set inai celop kali ni dapat macam macam Meh tengok apa fika duk beletiaq tu . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang #h

TWO IN ONE INAI CELOP PREMIUM HENNNABYSZ is finally here!

Inai celop merah melekatt sesuai dipakai pada jari ataupun kuku sahaja!

Inai Celop Premium ni menjanjikan warna merah menyala yang memang sangat sesuai untuk semua jenis warna kulit!

Yang paling besttt, boleh pakai pada jari atau kuku sahaja!

JIMAT!!! Tak perlu beli dua tiga jenis inai
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide #inaicelup #inaikuku
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

TWO IN ONE INAI CELOP PREMIUM HENNNABYSZ is finally here! Inai celop merah melekatt sesuai dipakai pada jari ataupun kuku sahaja! Inai Celop Premium ni menjanjikan warna merah menyala yang memang sangat sesuai untuk semua jenis warna kulit! Yang p

TWO IN ONE INAI CELOP PREMIUM HENNNABYSZ is finally here!

Inai celop merah melekatt sesuai dipakai pada jari ataupun kuku sahaja!

Inai Celop Premium ni menjanjikan warna merah menyala yang memang sangat sesuai untuk semua jenis warna kulit!

Yang paling besttt, boleh pakai pada jari atau kuku sahaja!

JIMAT!!! Tak perlu beli dua tiga jenis inai
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide #inaicelup #inaikuku
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

TWO IN ONE INAI CELOP PREMIUM HENNNABYSZ is finally here! Inai celop merah melekatt sesuai dipakai pada jari ataupun kuku sahaja! Inai Celop Premium ni menjanjikan warna merah menyala yang memang sangat sesuai untuk semua jenis warna kulit! Yang p

TWO IN ONE INAI CELOP PREMIUM HENNNABYSZ is finally here!

Inai celop merah melekatt sesuai dipakai pada jari ataupun kuku sahaja!

Inai Celop Premium ni menjanjikan warna merah menyala yang memang sangat sesuai untuk semua jenis warna kulit!

Yang paling besttt, boleh pakai pada jari atau kuku sahaja!

JIMAT!!! Tak perlu beli dua tiga jenis inai
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide #inaicelup #inaikuku
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

TWO IN ONE INAI CELOP PREMIUM HENNNABYSZ is finally here! Inai celop merah melekatt sesuai dipakai pada jari ataupun kuku sahaja! Inai Celop Premium ni menjanjikan warna merah menyala yang memang sangat sesuai untuk semua jenis warna kulit! Yang p

TWO IN ONE INAI CELOP PREMIUM HENNNABYSZ is finally here!

Inai celop merah melekatt sesuai dipakai pada jari ataupun kuku sahaja!

Inai Celop Premium ni menjanjikan warna merah menyala yang memang sangat sesuai untuk semua jenis warna kulit!

Yang paling besttt, boleh pakai pada jari atau kuku sahaja!

JIMAT!!! Tak perlu beli dua tiga jenis inai
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide #inaicelup #inaikuku
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
1

TWO IN ONE INAI CELOP PREMIUM HENNNABYSZ is finally here! Inai celop merah melekatt sesuai dipakai pada jari ataupun kuku sahaja! Inai Celop Premium ni menjanjikan warna merah menyala yang memang sangat sesuai untuk semua jenis warna kulit! Yang p

Comments

@__nanadriana @puterihaniezz

Siapa dekat sini suka pakai henna?

Hands up sikit 
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide #inaicelup #inaikuku
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
6

Siapa dekat sini suka pakai henna? Hands up sikit . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang #hennaaddict #hennabysz #artbysz #inai #trendi

Comments

@hennabysz @nuruljaizah00 😍😍

@hennabysz @iffa_nina pakai inai merah menyala,😘

Lebih banyak hadiah percuma dalam satu set Inai Celop kali ni!

Apa yang special?

Stay tuned for our new product!
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide #inaicelup #inaikuku
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Lebih banyak hadiah percuma dalam satu set Inai Celop kali ni! Apa yang special? Stay tuned for our new product! . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #he

INAI CELOP?

Susahnya nak cari inai jari yang merah pekat, tahan lama, cantik di kuku, semua jenis warna kulit pun sesuai.. Mana nak cari kan?

Stay tune for our new product!
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide #inaicelup #inaikuku
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

INAI CELOP? Susahnya nak cari inai jari yang merah pekat, tahan lama, cantik di kuku, semua jenis warna kulit pun sesuai.. Mana nak cari kan? Stay tune for our new product! . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #ina

INAI KUKU? 
Susahnya nak cari inai kuku yang merah pekat, tahan lama, cantik di kuku, semua jenis warna kulit pun sesuai.. Mana nak cari kan?

Stay tune for our new product!
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide #inaicelup #inaikuku
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

INAI KUKU? Susahnya nak cari inai kuku yang merah pekat, tahan lama, cantik di kuku, semua jenis warna kulit pun sesuai.. Mana nak cari kan? Stay tune for our new product! . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inai

Warna inai merah makngah, pekat dan yg pasti, quality letops.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Warna inai merah makngah, pekat dan yg pasti, quality letops. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas

Servis kami:
-inai merah pekat
-inai tak mengelembung
-lukisan k kembang
-lukis inai di rumah anda

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Servis kami: -inai merah pekat -inai tak mengelembung -lukisan k kembang -lukis inai di rumah anda Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henn

Servis kami:
-inai merah pekat
-inai tak mengelembung
-lukisan k kembang
-lukis inai di rumah anda

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Servis kami: -inai merah pekat -inai tak mengelembung -lukisan k kembang -lukis inai di rumah anda Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henn

Servis kami:
-inai merah pekat
-inai tak mengelembung
-lukisan k kembang
-lukis inai di rumah anda

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Servis kami: -inai merah pekat -inai tak mengelembung -lukisan k kembang -lukis inai di rumah anda Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henn

Throwback berinai di Melaka. 
Sorry to inform yang fika dah tak ambil booking berinai selain pulau pinang dan seberang. 
Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Throwback berinai di Melaka. Sorry to inform yang fika dah tak ambil booking berinai selain pulau pinang dan seberang. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI

Design ala ala lace gitu.
Warna inai merah makngah, pekat dan yg pasti, quality letops.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah  #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Design ala ala lace gitu. Warna inai merah makngah, pekat dan yg pasti, quality letops. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart

Inai pes yg kami guna, tak kembang, tak cair, tak mengelembung tangan, dan tahan lama. 
Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz 
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Inai pes yg kami guna, tak kembang, tak cair, tak mengelembung tangan, dan tahan lama. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart

Look at the detail and colour 

Outdoor lighting mmg onz ajer 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Look at the detail and colour Outdoor lighting mmg onz ajer Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas

Inspired design. Lurve dak kaler dengan design macamni?

Sebab kami lurveeeee sgt 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Inspired design. Lurve dak kaler dengan design macamni? Sebab kami lurveeeee sgt Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hen

Look at the detail and colour 

Pekat mengaummmm

Ni indoor lighting. Kalau kena mata hari nanti fuhhh, mmg warna merah makngah ler

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Look at the detail and colour Pekat mengaummmm Ni indoor lighting. Kalau kena mata hari nanti fuhhh, mmg warna merah makngah ler Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH

Indoor lighting.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Indoor lighting. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreel

Indoor lighting. Design sesimple jer

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Indoor lighting. Design sesimple jer Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis

Iolls obses betul dengan warna inai yang iolls guna sendiri untuk inaikan customer2 iolls.

Mana taknya, merah letiups kemain, tambah2 yg dekat jari tu, alahai berserinya tengok

Bakal bakal penantin yang suka inai high quality yang tahan di tangan, boleh book and lock date berinai untuk hari bahagia anda!

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Iolls obses betul dengan warna inai yang iolls guna sendiri untuk inaikan customer2 iolls. Mana taknya, merah letiups kemain, tambah2 yg dekat jari tu, alahai berserinya tengok Bakal bakal penantin yang suka inai high quality yang tahan di tangan,

Inai dah 3-4 hari pun masih merah lagi  Bakal bakal penantin yang suka inai high quality yang tahan di tangan, boleh book and lock date berinai untuk hari bahagia anda!

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #hennabyme #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Inai dah 3-4 hari pun masih merah lagi Bakal bakal penantin yang suka inai high quality yang tahan di tangan, boleh book and lock date berinai untuk hari bahagia anda! Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARI

Simple and sweet henna for Aidilfitri! 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Simple and sweet henna for Aidilfitri! Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz #henna #hennaart

Simple and sweet henna for Aidilfitri! 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Simple and sweet henna for Aidilfitri! Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz #henna #hennaart

Simple and sweet henna for Aidilfitri! 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Simple and sweet henna for Aidilfitri! Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz #henna #hennaart

Simple and sweet henna for Aidilfitri! 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Simple and sweet henna for Aidilfitri! Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz #henna #hennaart

Family henna for Aidilfitri! 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Family henna for Aidilfitri! Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz #henna #hennaart #hennades

Family henna for Aidilfitri 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Family henna for Aidilfitri Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesi

HOME SERVICE HENNA RAYA

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

HOME SERVICE HENNA RAYA Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz

HOME SERVICE HENNA RAYA

We strive to serve you the best!

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

HOME SERVICE HENNA RAYA We strive to serve you the best! Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennas

HOME SERVICE HENNA RAYA

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

HOME SERVICE HENNA RAYA Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz

HOME SERVICE HENNA RAYA

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

HOME SERVICE HENNA RAYA Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz

HOME SERVICE HENNA RAYA

Gambar testimoni from customer,
Thank you repeat berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

HOME SERVICE HENNA RAYA Gambar testimoni from customer, Thank you repeat berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details len

HOME SERVICE HENNA RAYA

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

HOME SERVICE HENNA RAYA Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz

HOME SERVICE HENNA RAYA

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

HOME SERVICE HENNA RAYA Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz

HOME SERVICE HENNA RAYA

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

HOME SERVICE HENNA RAYA Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhennasz #blackhennasz

HOME SERVICE HENNA RAYA

Henna colour: red

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
2

HOME SERVICE HENNA RAYA Henna colour: red Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhenn

Comments

@mardieyaaaa KENAPA BARU NAMPAKK

@mardieyaaaa TAK PAKAI INAI PUN LAGI 😭😭

INAI KUKU INSTANT EXCLUSIVE FROM HENNABYSZ

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details ye

#henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

INAI KUKU INSTANT EXCLUSIVE FROM HENNABYSZ Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details ye #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang #hennaaddi

HOME SERVICE HENNA RAYA

Henna colour: black

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #Blackhennasz  #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

HOME SERVICE HENNA RAYA Henna colour: black Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure details lengkap ya #blackhe

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU
22 MEI 2019
PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU.

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #redhennasz #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU 22 MEI 2019 PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU. Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure detail

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU
22 MEI 2019
PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU.

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #redhennasz #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU 22 MEI 2019 PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU. Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure detail

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU
22 MEI 2019
PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU.

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #redhennasz #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU 22 MEI 2019 PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU. Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure detail

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU
22 MEI 2019
PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU.

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #redhennasz #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU 22 MEI 2019 PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU. Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure detail

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU
22 MEI 2019
PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU.

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #redhennasz #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU 22 MEI 2019 PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU. Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure detail

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU
22 MEI 2019
PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU.

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #redhennasz #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
2

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU 22 MEI 2019 PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU. Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure detail

Comments

@__yyanie Lawanye design inai ni fika 😍

@hennabysz @__yyanie tuan badan pun lawa ,ehehe

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU
22 MEI 2019
PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU.

Thank you berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #redhennasz #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

BAZAAR SISWA UiTM REMBAU 22 MEI 2019 PERKARANGAN UPKNR UiTM REMBAU. Thank you berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . Make sure detail

LAST CALL FOR PRE ORDER! INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ 

Instant nail henna ni pakai sekejap je dah merah, tak perlu tunggu berjam jam untuk dapatkan warna merah makngah nih!

Limited slots untuk pre order ,so jom whatsapp skrg!

No ready stock! Khas buat yg pre order sahaja!

PRICE : RM12

Cara pemakaian:

1) Buff kuku untuk dapatkan hasil inai yang sekata
2) Sapukan inai kuku pada kuku dan tunggu sehingga kering. 
3) Tanggalkan lapisan inai yang sudah kering  -Pakai beberapa lapis untuk dapatkan warna merah mengikut cita rasa anda!  Lagi kerap pakai, merah semakin gelap dan mengancam gitchuw 

Click link whatsapp di bio untuk order 
#hennabysz #inaikuku #inaipolish #inaikukumurah #inaikukupremium #inaikukumerah #inaikukuhennabysz
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

LAST CALL FOR PRE ORDER! INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ Instant nail henna ni pakai sekejap je dah merah, tak perlu tunggu berjam jam untuk dapatkan warna merah makngah nih! Limited slots untuk pre order ,so jom whatsapp skrg! No ready stock!

Peel off jerr!

LAST CALL FOR PRE ORDER! INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ 

Instant nail henna ni pakai sekejap je dah merah, tak perlu tunggu berjam jam untuk dapatkan warna merah makngah nih!

Limited slots untuk pre order ,so jom whatsapp skrg!

No ready stock! Khas buat yg pre order sahaja!

PRICE : RM12

Cara pemakaian:

1) Buff kuku untuk dapatkan hasil inai yang sekata
2) Sapukan inai kuku pada kuku dan tunggu sehingga kering. 
3) Tanggalkan lapisan inai yang sudah kering  -Pakai beberapa lapis untuk dapatkan warna merah mengikut cita rasa anda!  Lagi kerap pakai, merah semakin gelap dan mengancam gitchuw 

Click link whatsapp di bio untuk order 
#hennabysz #inaikuku #inaipolish #inaikukumurah #inaikukupremium #inaikukumerah #inaikukuhennabysz
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Peel off jerr! LAST CALL FOR PRE ORDER! INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ Instant nail henna ni pakai sekejap je dah merah, tak perlu tunggu berjam jam untuk dapatkan warna merah makngah nih! Limited slots untuk pre order ,so jom whatsapp skrg!

LAST CALL FOR PRE ORDER! INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ 

Instant nail henna ni pakai sekejap je dah merah, tak perlu tunggu berjam jam untuk dapatkan warna merah makngah nih!

Limited slots untuk pre order ,so jom whatsapp skrg!

No ready stock! Khas buat yg pre order sahaja!

PRICE : RM12

Cara pemakaian:

1) Buff kuku untuk dapatkan hasil inai yang sekata
2) Sapukan inai kuku pada kuku dan tunggu sehingga kering. 
3) Tanggalkan lapisan inai yang sudah kering  -Pakai beberapa lapis untuk dapatkan warna merah mengikut cita rasa anda!  Lagi kerap pakai, merah semakin gelap dan mengancam gitchuw 

Click link whatsapp di bio untuk order 
#hennabysz #inaikuku #inaipolish #inaikukumurah #inaikukupremium #inaikukumerah #inaikukuhennabysz
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

LAST CALL FOR PRE ORDER! INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ Instant nail henna ni pakai sekejap je dah merah, tak perlu tunggu berjam jam untuk dapatkan warna merah makngah nih! Limited slots untuk pre order ,so jom whatsapp skrg! No ready stock!

Pre order is now open! INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ 

Instant nail henna ni pakai sekejap je dah merah, tak perlu tunggu berjam jam untuk dapatkan warna merah makngah nih!

Limited slots untuk pre order ,so jom whatsapp skrg!

No ready stock! Khas buat yg pre order sahaja!

PRICE : RM12

Cara pemakaian:

1) Buff kuku untuk dapatkan hasil inai yang sekata
2) Sapukan inai kuku pada kuku dan tunggu sehingga kering. 
3) Tanggalkan lapisan inai yang sudah kering  -Pakai beberapa lapis untuk dapatkan warna merah mengikut cita rasa anda!  Lagi kerap pakai, merah semakin gelap dan mengancam gitchuw 

Click link whatsapp di bio untuk order 
#hennabysz #inaikuku #inaipolish #inaikukumurah #inaikukupremium #inaikukumerah #inaikukuhennabysz
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Pre order is now open! INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ Instant nail henna ni pakai sekejap je dah merah, tak perlu tunggu berjam jam untuk dapatkan warna merah makngah nih! Limited slots untuk pre order ,so jom whatsapp skrg! No ready stock! Kh

INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ 

PRICE : RM12

PRE ORDER dibuka untuk inai kuku hot selling hennabysz ni! 
Limited slots, jom order skrg untuk pakai raya nanti!

Cara pemakaian:

1) Buff kuku untuk dapatkan hasil inai yang sekata
2) Sapukan inai kuku pada kuku dan tunggu sehingga kering. 
3) Tanggalkan lapisan inai yang sudah kering  -Pakai beberapa lapis untuk dapatkan warna merah mengikut cita rasa anda!  Lagi kerap pakai, merah semakin gelap dan mengancam gitchuw 

Click link whatsapp di bio untuk order 
#hennabysz #inaikuku #inaipolish #inaikukumurah #inaikukupremium #inaikukumerah #inaikukuhennabysz
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ PRICE : RM12 PRE ORDER dibuka untuk inai kuku hot selling hennabysz ni! Limited slots, jom order skrg untuk pakai raya nanti! Cara pemakaian: 1) Buff kuku untuk dapatkan hasil inai yang sekata 2) Sapukan inai k

Pre order is now open! INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ 

PRICE : RM12

Cara pemakaian:

1) Buff kuku untuk dapatkan hasil inai yang sekata
2) Sapukan inai kuku pada kuku dan tunggu sehingga kering. 
3) Tanggalkan lapisan inai yang sudah kering  -Pakai beberapa lapis untuk dapatkan warna merah mengikut cita rasa anda!  Lagi kerap pakai, merah semakin gelap dan mengancam gitchuw 

Click link whatsapp di bio untuk order 
#hennabysz #inaikuku #inaipolish #inaikukumurah #inaikukupremium #inaikukumerah #inaikukuhennabysz
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Pre order is now open! INAI KUKU MERAH MENYALA HENNABYSZ PRICE : RM12 Cara pemakaian: 1) Buff kuku untuk dapatkan hasil inai yang sekata 2) Sapukan inai kuku pada kuku dan tunggu sehingga kering. 3) Tanggalkan lapisan inai yang sudah kering -Pa

Black and red henna both looks stunning on tanned skin!

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #redhennasz hennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
5

Black and red henna both looks stunning on tanned skin! Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #redhennasz hennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaide

Comments

@nurainaaz @hennabysz inai yg mcm dlm gmbr ni? Ohh okay 😊

@hennabysz @nurainaaz ya btul

Selamat menunaikan ibadah puasa dan ibadah terawih malam ni. 
Semoga amal ibadat kita diterima dan mendidik kita menjadi manusia yg lebih baik selepas ini. 
Hennabysz doakan semua yang membaca ni murah rezki dan diberikan nikmat kesihatan untuk menyempurnakan ibadah dalam bulan penuh berkat ini. 
Salam 1 Ramadhan.

#salamramadhan #ramadhan #hennabysz
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Selamat menunaikan ibadah puasa dan ibadah terawih malam ni. Semoga amal ibadat kita diterima dan mendidik kita menjadi manusia yg lebih baik selepas ini. Hennabysz doakan semua yang membaca ni murah rezki dan diberikan nikmat kesihatan untuk menye

Ya Allah cantiknya gambar dari @liyanazor 
Tak pernah mengecewakan!

Thank you yana and sara tak pernah serik berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
Make sure details lengkap ya   #redhennasz #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Ya Allah cantiknya gambar dari @liyanazor Tak pernah mengecewakan! Thank you yana and sara tak pernah serik berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH G

Thank you pretty customer 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #redhennasz hennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Thank you pretty customer Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #redhennasz hennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis

Puasa dah nak dekat, lepastu dah nak raya, dah fikir ke nak berinai raya dekat mana?

Orang2 penang yang nak booking inai raya, fika available start 3-4 hari sebelum raya, makesure korang whatsapp utk book siap siap servis inai ke rumah korang okeh,

Kalau lambat, tarikh dan slot korang orang lain sebatt 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #redhennasz hennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
1

Puasa dah nak dekat, lepastu dah nak raya, dah fikir ke nak berinai raya dekat mana? Orang2 penang yang nak booking inai raya, fika available start 3-4 hari sebelum raya, makesure korang whatsapp utk book siap siap servis inai ke rumah korang okeh,

Comments

@stacyshukry_ Dm mcm ni brap

Thank you pretty customer 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #redhennasz hennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Thank you pretty customer Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #redhennasz hennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis

Two tone black & red henna.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #Blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
1

Two tone black & red henna. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehn

Comments

@borong_bunga_segar_cameron Semoga dimurahkan rezeki setiap hariπŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• . Bunga segar direct kebun Cameron & harga bawah pasaran😍😍 . Penghantaran ke seluruh semenanjung 🌹🌹🌹 . Visit my ig.. Berbaloi-baloi😘😘😘

My henna journey in short.

Thank you semua yang pernah jadi customer fika, henna for fun, brides, bridemaids, sedara mara, dari uitm, dari penang, dari negeri sembilan, all of you,

Thank you so much sebab tak pernah berhenti support. I'm improving, because of you guys, I'm improving, for you guys.

Alhamdulillah.

Berminat nak berhenna? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

My henna journey in short. Thank you semua yang pernah jadi customer fika, henna for fun, brides, bridemaids, sedara mara, dari uitm, dari penang, dari negeri sembilan, all of you, Thank you so much sebab tak pernah berhenti support. I'm improving,

Terima kasih Naddy sudi berinai dengan fika 

Two tone black & red henna.

Seronok inaikan Naddy, friendly and positive sangat.

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #Blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
3

Terima kasih Naddy sudi berinai dengan fika Two tone black & red henna. Seronok inaikan Naddy, friendly and positive sangat. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMB

Comments

@nadzirah.roselan πŸ’•πŸ’•πŸ’•

@hennabysz @nadzirah.roselan Alhamdulillah, thank you too 😘

S Y I F A

Terima kasih sebab selalu repeat henna dengan fika. 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #maroonhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

S Y I F A Terima kasih sebab selalu repeat henna dengan fika. Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #maroonhennasz #henna #hennaart #hennadesign #henna

Hi pm price

NAK SURVEY? Berminat nak tahu lebih tentang pakej inai, harga dan servis kami?

Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #Blackhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

"Hi" "pm price" NAK SURVEY? Berminat nak tahu lebih tentang pakej inai, harga dan servis kami? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #blackhennasz #henna #hennaart

Terima kasih Syifa, sebab sudi berinai dengan fika untuk ke seratuspatplohnam kali 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #maroonhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
0

Terima kasih Syifa, sebab sudi berinai dengan fika untuk ke seratuspatplohnam kali Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #maroonhennasz #henna #hennaart

Simple jer.
Terima kasih sudi berinai dengan fika 

Berminat?  Click link whatsapp dekat bio untuk details yea

Sertakan
 NAMA
 TARIKH BERINAI
 LOCATION BERINAI
 CONTOH GAMBAR INAI .
.
 #maroonhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennamalaysia #inailukis #mehndi #hennafreelancer #hennapenang #hennapulau #hennapulaupinang  #hennaaddict #hennabysz #artbysz  #hennarembau
#inai #trendinai #inaitrend #hennamurah #inaimurah #hennanegerisembilan #promohenna #promohennapenang #hennapenangmurah #hennamurahpenang #inaimerahcantik #inaimerah #hennapengantin #malayweddingguide
Henna Penang - @hennabysz Instagram Profile - gorzavel.com
hennabysz
1

Simple jer. Terima kasih sudi berinai dengan fika Berminat? Click link whatsapp dekat bio untuk details yea Sertakan NAMA TARIKH BERINAI LOCATION BERINAI CONTOH GAMBAR INAI . . #maroonhennasz #henna #hennaart #hennadesign #hennaideas #hennam