#4
Advertisement
If I could go back in time to right about the timeish this photo was taken... 2010??? I think 🤔 I’d tell my self so many things. #1. You have a big heart ️ use it to love your self. You’ll know how loving your being by what you tell your self when your all alone. For every negative thought... say three nice things about your self. Even if you don’t believe it. The more you say it the more you’ll believe it. #2. You can save money  you can’t save people. You’ll thank me when you check your bank account in ten years. #3. Travel 🧳 don’t wait just do it. Who knows maybe you’ll end up on house arrest 🤷‍️ and be wishing you did. #4. Never let a man treat you less than the royalty  that you are . They get one chance.  #byefelicia #5. Your family you only get one ️ be good to them. Make time for them. Love them. Be there for them. They love you no matter what and will always be in your corner! #teamfiddler🥊 #backintime2010 #strength #freemindbodyandsoul #domesticviolenceawareness #domesticviolencesurvivor #survivor #myyoungerself #selflove #sowhatifimcrazy #imsober #changingmylife #onedayatatime #imworthit
Kristina Fiddler 💎 - @lucky_fiddler Instagram Profile - gorzavel.com
lucky_fiddler
0

If I could go back in time to right about the timeish this photo was taken... 2010??? I think 🤔 I’d tell my self so many things. #1 . You have a big heart ️ use it to love your self. You’ll know how loving your being by what you tell your self when yo

PERIPERA Peri's Ink Velvet

Salah satu liptint yg wajib kamu punya. Pigmentasi oke banget, Cukup oles sedikit saja, sdh keluar warna nya. Teksturnya creamy, finishing matte. Untuk makan minum warna nya masih ok dibibir. Ringan, nyaman bgt di bibir.

Warna-warna cantik yang GAK AKAN ADA di merek lain!
Cuma Peripera Peri's Ink The Velvet! Kalau biasanya lip tint korea identik sama warna merah, pink, orange, dengan variasi yang gitu-gitu aja, Peri's Ink The Velvet ini dijamin ga bikin bosen!
Mulai dari merah kalem sampai merah menyala, orange yang seger, hingga warna nude yang cocok banget buat tren MLBB.

Teksturnya yang creamy juga bisa jadi alternatif buat kamu yang nggak suka sama lip tint biasanya. Aplikasinya gampang dan nggak bikin kering! Udah gitu, pemakaiannya fleksibel banget, mau dipakai sehari-hari sampai acara formal pun bisa lho!

Perbedaan Peripera Ink Airy Velvet & Peripera Peri's Ink The Velvet:
Ink Velvet lebih creamy dan hasilnya ke arah matte, sedangkan Airy Ink Velvet lebih seperti mousse dan powdery dan hasilnya velvety finish. Untuk keringanan, sesuai dengan namanya, Airy Ink velvet terasa lebih ringan di bibir.

Shade :
#1 Sellout Red
#2 So Grapefruit
#3 Inkrush Orange
#4 Wow Pink
#5 Inktude Rose
#6 Celeb Deep Rose
#7 Dollish Beige Rose
#9 Love Sniper Red
#10 Oops Fuchsia
#11 Spring Orange
#12 Pure Peach
#13 Charming Coral
#14 Beauty Park Rose
#15 Girlish Red

#peripera #periperaoriginal #koreanliptint #koreanlooks #koreancosmetic #koreanfashion #liptintmurah #liptintkorea #periperaink #periperainkvelvet #periperaliptint
BEAUTY LIFE Is SECRET ✨ - @beautysecret.co.id Instagram Profile - gorzavel.com
beautysecret.co.id
0

PERIPERA Peri's Ink Velvet Salah satu liptint yg wajib kamu punya. Pigmentasi oke banget, Cukup oles sedikit saja, sdh keluar warna nya. Teksturnya creamy, finishing matte. Untuk makan minum warna nya masih ok dibibir. Ringan, nyaman bgt di bibir.

Advertisement
This is #4 and #5 in the series, the last ones. Number 4 has a lot of depth in it, which involves a technique I'm excited to explore in the future. Number 5 was formed with some decorative paper and a weathered copper layer over it. •
●
•
●
•
●
#art #wip #rust #oxidation #resin #copper #copperleaf #aluminum #board #chemistry
Anthony Nardo - @ouchmynardz Instagram Profile - gorzavel.com
ouchmynardz
0

This is #4 and #5 in the series, the last ones. Number 4 has a lot of depth in it, which involves a technique I'm excited to explore in the future. Number 5 was formed with some decorative paper and a weathered copper layer over it. • ● • ● • ● #art

San Diego, California
Advertisement
José Miguel ama los dinosaurios por eso hicimos esta linda mesa para su cumpleaños #4 #dinosauriosparty #fmeventos #fiestaspersonalizadas
FM Eventos / Angelica Alcivar - @fm_eventos Instagram Profile - gorzavel.com
fm_eventos
0

José Miguel ama los dinosaurios por eso hicimos esta linda mesa para su cumpleaños #4 #dinosauriosparty #fmeventos #fiestaspersonalizadas

El Condado Vicolinci
AICO #4 #si...Claroquesepuede
JAIME FERNÁNDEZ TAVERA - @jaimefernandeztavera Instagram Profile - gorzavel.com
jaimefernandeztavera
0

AICO #4 #si ...Claroquesepuede

STONED POET #4 ROMANCE AND WOLVERINE GO TOGETHER
#funtimes #wolverine #what #cool
Eryk Pendragon - @eryk_pendragon Instagram Profile - gorzavel.com
eryk_pendragon
0

STONED POET #4 ROMANCE AND WOLVERINE GO TOGETHER #funtimes #wolverine #what #cool

4th Anniversary Rosette #4

2nd LIVEの衣装と同じ交差したリボンがポイント

誰よりも純粋で一途なプリン好きの彼にぴったり

色違いと合わせて、
オタマートにて販売中です。
https://otamart.com/users/588486962/

#アイナナ #アイナナ好きさんと繋がりたい #アイナナ手芸部 #かくしきれないヲタク #推しのいる生活
葵 - @aoirst818 Instagram Profile - gorzavel.com
aoirst818
0

4th Anniversary Rosette #4 2nd LIVEの衣装と同じ交差したリボンがポイント 誰よりも純粋で一途なプリン好きの彼にぴったり 色違いと合わせて、 オタマートにて販売中です。 https://otamart.com/users/588486962/ #アイナナ #アイナナ好きさんと繋がりたい #アイナナ手芸部 #かくしきれないヲタク #推しのいる生活

️ MUJUR ADA SET SERI WAJAH SUZYHONEY, KULIT DAH TAK KUSAM LAGI. ️ Kenapa kulit mudah kusam? Dah macam² buat muka makin breakout ade lah. Macam mana nak atasi kulit kusam ni...? Haa ini saya nak jelaskan puncanya, cara atasi dan step pemuliharaan kulit dengan uolls. 
...... SEBAB KULIT KUSAM #1 : STRESS/TEKANAN
Stress akan sebabkan pelbagai penyakit, salah satunya dalam konteks artikel ni, stress akan meningkatkan penghasilan minyak melalui kelenjar muka & seterusnya jadikan kulit muka kusam.

SEBAB KULIT KUSAM #2 : ABAIKAN RUTIN BERSIHKAN KULIT MUKA & WAJAH.
Aktiviti harian di luar akan sebabkan anda terdedah kepada debu-debu dan kotoran. Debu-debu ni nampak je kecik. Biasanya takkan nampak dengan mata kasar.

SEBAB KULIT KUSAM #3 : SINARAN UV MATAHARI
Sinar matahari adalah bagus untuk anda sebab ada vitamin A. Tetapi jika anda terdedah dengan sinar matahari secara berterus-terusan dalam tempoh yang lama ia akan memberikan kesan buruk pada kulit muka.
Pendedahan pada sinar (UV) yang lama boleh rosakkan kulit secara perlahan dan buatkan kulit kering dan kusam. Selain kulit kusam ia juga boleh sebabkan masalah kulit yang lain.

SEBAB KULIT KUSAM #4 : KURANG TIDUR.
Setiap orang tidak kira lelaki atau wanita kena tidur setidak-tidaknya 6 jam sehari untuk rehat. Kurang tidur akan sebab pelbagai penyakit yang boleh menjejaskan kesihatan. Dalam konteks artikel ni, kurang tidur akan sebabkan masalah kulit.
Pada malam hari, badan kita juga sedang jalankan proses penting seperti menggantikan sel-sel kulit pada muka dan badan. Jika kita tidak tidur ikut waktu yang betul, makan sel-sel kulit tidak dapat diproses dengan sempurna. Sebab itu masalah kulit kusam terjadi.

SEBAB KULIT KUSAM 5 : FAKTOR KEKURANGAN VITAMIN
Kulit yang kekurangan vitamin akan sebab anda mengalami pelbagai masalah kulit kusam dan juga akan sebabkan kulit berminyak.

#Suzyhoneyherbs_byAnggun
#trustedseller
#setseriwajahsuzyhoney
#SabunAura
#BBCentellaCreamSuzyHoney
#FaceMistSuzyHoney
SuzyHoneyHerbs_byAnggun - @suzyhoneyherbs_byanggun Instagram Profile - gorzavel.com
suzyhoneyherbs_byanggun
0

️ MUJUR ADA SET SERI WAJAH SUZYHONEY, KULIT DAH TAK KUSAM LAGI. ️ "Kenapa kulit mudah kusam? Dah macam² buat muka makin breakout ade lah. Macam mana nak atasi kulit kusam ni...?" Haa ini saya nak jelaskan puncanya, cara atasi dan step pemuliharaan ku

PRINCIPIO DE RIQUEZA #4 ° Tu patrón financiero está compuesta por una combinación de tus pensamientos, tus sentimientos y tus acciones con relación al dinero!!! #LOSSECRETOSDELAMENTEMILLONARIA
Eribaldo Rosas Garduño - @eribaldo_rosas Instagram Profile - gorzavel.com
eribaldo_rosas
0

PRINCIPIO DE RIQUEZA #4 ° Tu patrón financiero está compuesta por una combinación de tus pensamientos, tus sentimientos y tus acciones con relación al dinero!!! #lossecretosdelamentemillonaria

Here we go! 2019 Tokay Football #TTP #bradzilla #brokeleg #4
Brook Handel - @radzillabh Instagram Profile - gorzavel.com
radzillabh
0

Here we go! 2019 Tokay Football #ttp #bradzilla #brokeleg #4

SNAIL CREAM (Lendir siput) DRW SKINCARE

SNAIL CREAM Udah bisa diorder cantik ku  Siap kirim  *Manfaat Mengagumkan Lendir Siput untuk Kecantikan*

Asam glikolat atau AHA, Hyaluronic acid, dan juga Copper peptides yang dikandung siput akan membuat kulitmu lebih cantik dan sehat.

Mau tahu alasan mengapa siput bisa menjadi bahan kosmetik? Simak ulasan mengenai manfaatnya bagi kecantikan berikut ini.

#1 Menyamarkan bekas luka
#2 Mengatasi bibir pecah pecah
#3 Melembabkan kulit
#4 Mengatasi mata lelah
#5 Mengatasi jerawat
#6 Menyamarkan keriput
#7 Meratakan warna kulit
#8 Mengecilkan pori pori
#9 Membuat kulit glowing
#10 Menyamarkan strechmark

Buruan order MUMPUNG READY loh 
Jangan sampai kehabisan!
Untuk konsultasi, order, dll harap langsung hubungi kami melalui kontak berikut ya 

WA  : +886909848097
#drwskincare #klinikdrwskincare #klinikkecantikandrwskincare #klinikestetikadrwskincare #dokterkecantikan #dokterestetika #drwskincarepurworejo #drwahyutriasmara #whiteningcream #acnecream #krimpemutihwajah #obatjerawat #krimflekhitam #melasma #acne #krimwajahterbaik #kosmetikterlaris
okisetiowati DrwskincareTaiwan - @oky_setyana Instagram Profile - gorzavel.com
oky_setyana
0

SNAIL CREAM (Lendir siput) DRW SKINCARE SNAIL CREAM Udah bisa diorder cantik ku Siap kirim *Manfaat Mengagumkan Lendir Siput untuk Kecantikan* Asam glikolat atau AHA, Hyaluronic acid, dan juga Copper peptides yang dikandung siput akan membuat kul

All are being with some addiction. it may take some changes or it may take you so you take what you want not what someone gives you 
Remember .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#royalenfield #oldnavy #powerstroke #supernatural #soundcloudrapper #hacked #royalfamily #golden #thor #350z #3 #2 #2 #5 #1 #4 #6 #7 #flashback #oldskool #keralatourism #bullets #slowfashion #indian
Ananthu A - @ananthu_a_mtz Instagram Profile - gorzavel.com
ananthu_a_mtz
0

All are being with some addiction. it may take some changes or it may take you so you take what you want not what someone gives you Remember . . . . . . . . . . . . . . #royalenfield #oldnavy #powerstroke #supernatural #soundcloudrapper #hacked #roy

Peace in mind
Oh yes she did! @justina.kozan just beat out @ebeisel34 for the 200IM to take over the #4 spot for the Fastest American age 15-16. Way too go!! So proud and happy for this athlete who keeps showing us how it all can be done. Go check out @swimswamnews for the entire article. #breaaquaticsproud #breaaquaticsstrong #breaaquatics #gobrea
BreaAquatics - @breaaquatics Instagram Profile - gorzavel.com
breaaquatics
1

Oh yes she did! @justina.kozan just beat out @ebeisel34 for the 200IM to take over the #4 spot for the Fastest American age 15-16. Way too go!! So proud and happy for this athlete who keeps showing us how it all can be done. Go check out @swimswamnew

Budapest, Hungary
Comments

@sasha.soroosh @justina.kozan ur insane

SNAIL CREAM (Lendir siput) DRW SKINCARE

SNAIL CREAM Udah bisa diorder cantik ku  Siap kirim  *Manfaat Mengagumkan Lendir Siput untuk Kecantikan*

Asam glikolat atau AHA, Hyaluronic acid, dan juga Copper peptides yang dikandung siput akan membuat kulitmu lebih cantik dan sehat.

Mau tahu alasan mengapa siput bisa menjadi bahan kosmetik? Simak ulasan mengenai manfaatnya bagi kecantikan berikut ini.

#1 Menyamarkan bekas luka
#2 Mengatasi bibir pecah pecah
#3 Melembabkan kulit
#4 Mengatasi mata lelah
#5 Mengatasi jerawat
#6 Menyamarkan keriput
#7 Meratakan warna kulit
#8 Mengecilkan pori pori
#9 Membuat kulit glowing
#10 Menyamarkan strechmark

Buruan order MUMPUNG READY loh 
Jangan sampai kehabisan!
Untuk konsultasi, order, dll harap langsung hubungi kami melalui kontak berikut ya 

WA  : +886909848097
#drwskincare #klinikdrwskincare #klinikkecantikandrwskincare #klinikestetikadrwskincare #dokterkecantikan #dokterestetika #drwskincarepurworejo #drwahyutriasmara #whiteningcream #acnecream #krimpemutihwajah #obatjerawat #krimflekhitam #melasma #acne #krimwajahterbaik #kosmetikterlaris
okisetiowati DrwskincareTaiwan - @oky_setyana Instagram Profile - gorzavel.com
oky_setyana
0

SNAIL CREAM (Lendir siput) DRW SKINCARE SNAIL CREAM Udah bisa diorder cantik ku Siap kirim *Manfaat Mengagumkan Lendir Siput untuk Kecantikan* Asam glikolat atau AHA, Hyaluronic acid, dan juga Copper peptides yang dikandung siput akan membuat kul

L5#4#
750+Ship  each set
jewelrealm - @jewelrealm Instagram Profile - gorzavel.com
jewelrealm
0

L5#4 # 750+Ship each set

SNAIL CREAM (Lendir siput) DRW SKINCARE

SNAIL CREAM Udah bisa diorder cantik ku  Siap kirim  *Manfaat Mengagumkan Lendir Siput untuk Kecantikan*

Asam glikolat atau AHA, Hyaluronic acid, dan juga Copper peptides yang dikandung siput akan membuat kulitmu lebih cantik dan sehat.

Mau tahu alasan mengapa siput bisa menjadi bahan kosmetik? Simak ulasan mengenai manfaatnya bagi kecantikan berikut ini.

#1 Menyamarkan bekas luka
#2 Mengatasi bibir pecah pecah
#3 Melembabkan kulit
#4 Mengatasi mata lelah
#5 Mengatasi jerawat
#6 Menyamarkan keriput
#7 Meratakan warna kulit
#8 Mengecilkan pori pori
#9 Membuat kulit glowing
#10 Menyamarkan strechmark

Buruan order MUMPUNG READY loh 
Jangan sampai kehabisan!
Untuk konsultasi, order, dll harap langsung hubungi kami melalui kontak berikut ya 

WA  : +886909848097
#drwskincare #klinikdrwskincare #klinikkecantikandrwskincare #klinikestetikadrwskincare #dokterkecantikan #dokterestetika #drwskincarepurworejo #drwahyutriasmara #whiteningcream #acnecream #krimpemutihwajah #obatjerawat #krimflekhitam #melasma #acne #krimwajahterbaik #kosmetikterlaris
okisetiowati DrwskincareTaiwan - @oky_setyana Instagram Profile - gorzavel.com
oky_setyana
0

SNAIL CREAM (Lendir siput) DRW SKINCARE SNAIL CREAM Udah bisa diorder cantik ku Siap kirim *Manfaat Mengagumkan Lendir Siput untuk Kecantikan* Asam glikolat atau AHA, Hyaluronic acid, dan juga Copper peptides yang dikandung siput akan membuat kul

Tired of paying 150$, 200$ or more for Karate lessons per individual per month?  CONTACT BY PRIVATE E-MAIL! jhunt39@cox.net or via Facebook!
Joe Hunt’s School of Karate.
75.$ for first family member.
50.$ for second, 50.$ for third family member! And YES, only $200.00 for a family of 4. 
NO down payment. 
I like teaching students who want to learn Traditional Okinawa Shorin Ryu Karate and Kobudo. 
E-mail only, for appointment today! jhunt39@cox.net
30 minutes from Groton, Ct.
30 minutes from Providence 
20 minutes from Westerly,RI
20 minutes from Warwick,RI
15 minutes from Ashaway,RI
8 minutes from Hope Valley 
8 minutes from Coventry, RI 15 mins. from Voluntown,Ct.
Exeter, RI, located next to: Richmond, Hopkinton, West Greenwich, North Kingstown, and Connecticut.
Exit #4 rte. 95 from the south, and exit 5A rte. 95, coming from the north.
Joe Hunt - @joehunt888 Instagram Profile - gorzavel.com
joehunt888
0

Tired of paying 150$, 200$ or more for Karate lessons per individual per month? CONTACT BY PRIVATE E-MAIL! jhunt39@cox.net or via Facebook! Joe Hunt’s School of Karate. 75.$ for first family member. 50.$ for second, 50.$ for third family member! And

De retour bientôt...
#4mariagespour1lunedemiel #4 #holiday #break #chilling #follow4followback #foodporn #weddingdress #weddingplaner #instapic #picoftheday #lunedemiel #instagram #sorry #love #paris
4mariagespour1lunedemiel - @4mariagespour1lunedemiel Instagram Profile - gorzavel.com
4mariagespour1lunedemiel
1

De retour bientôt... #4mariagespour1lunedemiel #4 #holiday #break #chilling #follow4followback #foodporn #weddingdress #weddingplaner #instapic #picoftheday #lunedemiel #instagram #sorry #love #paris

Comments

@papratski.pg As I had a look at your account, I liked your recent photos more 😊 very good 👏

When you go to the fair and you blow up your phone with all the animals.  I love going to a county fair, just takes me back to my roots. #4-H #agriculture
Amy Janos - @amyjanos Instagram Profile - gorzavel.com
amyjanos
0

When you go to the fair and you blow up your phone with all the animals. I love going to a county fair, just takes me back to my roots. #4 -H #agriculture

Day #4 bois 🤠
Same_picturesofbrian_may - @brian_s__guitar Instagram Profile - gorzavel.com
brian_s__guitar
0

Day #4 bois 🤠

Someone once told me “only ones who really care about you, can hear you when you are quite they can tell everything by just looking at your eyes”  you walked into my heart like you always belonged there took down my walls put all the pieces back together again filled all the voids ruff edges and lit my soul on fire.... happy 23rd my sunshine never forget always and forever love you KM ty babe. As I walk threw the upper meadow on this evening the walk even hard today than normal as I watch the sunset and see your favorite wild flowers In it’s natural state they be in a vase on the kitchen table as always for you. Knowing it’s state fair day and what was going on last year makes me smile and remember all the lil things the twinkle in your eye I got you babe #ranch #meadow #southfork #sunset #colorado #home #walk #hike #trail #wildflowers #sunflower #naturephotography #photography #backyard #nature #wildlife#family #love #statefair #4-H #rainy #evening #horses #love #missyou #alwaysandforever #promise #23 ##🦋#️
B - @bbuck_22 Instagram Profile - gorzavel.com
bbuck_22
2

Someone once told me “only ones who really care about you, can hear you when you are quite they can tell everything by just looking at your eyes” you walked into my heart like you always belonged there took down my walls put all the pieces back toge

Comments

@violettaqueenrealtor 😀😀😀

@bignosekate.photography 💗💟💗

One out of the #4 #covers I’ve done! I remember #praying for just one! #flashbackfriday #makeup by yours truly!
#NatashaJMua - @clutch_co Instagram Profile - gorzavel.com
clutch_co
0

One out of the #4 #covers I’ve done! I remember #praying for just one! #flashbackfriday #makeup by yours truly!

🤨 Some are makers & some are takers 

Introducing File #4 “Midnight Marauders ”  #12DaysOfDooleyX #File4

Link to full song in bio
Dooley X - @dooleyx6 Instagram Profile - gorzavel.com
dooleyx6
0

🤨 Some are makers & some are takers Introducing File #4 “Midnight Marauders ” #12daysofdooleyx #file4 Link to full song in bio

Costo #1: 600
Costo #2: 600 
Costo #3: 600
Costo #4: 600
Costo #5: 600
Costo #6: 600
Costo #7: 600
Costo #8: 150
Costo #9: 150
Costo #10: 300
Disponible por encargo.
Compra el tuyo!!!
Información por DM y WhatsApp.
Katlin_Store - @katlin_store Instagram Profile - gorzavel.com
katlin_store
0

Costo #1 : 600 Costo #2 : 600 Costo #3 : 600 Costo #4 : 600 Costo #5 : 600 Costo #6 : 600 Costo #7 : 600 Costo #8 : 150 Costo #9 : 150 Costo #10 : 300 Disponible por encargo. Compra el tuyo!!! Información por DM y WhatsApp.

#4 14 Agustus adalah hari sakral dalam satuan Pramuka Indonesia, satu hari penting dalam setahun yang diperingati karena pertama kalinya pada tahun 1961 yang bertepatan dengan pelantikan majelis pimpinan nasional yang dihadiri sekitar 10000 anggota pramuka dan memperkenalkan pramuka pada masyarakat luas. 
Kita sebagai generasi penerus gerakan pramuka. Sudah menjadi kewajiban bagi kita untuk meneruskan semangat dari Petinggi pramuka pada masa itu.

Dengan tema Hari Pramuka Indonesia yang ke-58
“GERAKAN PRAMUKA DENGAN SELURUH KOMPONEN BANGSA SIAP SEDIA MEMBANGUN KEUTUHAN NKRI”
Marilah kita jaga terus persatuan dan keutuhan dibalik segala macam keberagaman dalam wadan NKRI.
•
#pramukapradita
#pramukaindonesia 
#pramukaupdate 
#pramukapenegak 
#pramukajateng 
#smapraditadirgantara
ASTHABRATA - @pramuka.smapradita Instagram Profile - gorzavel.com
pramuka.smapradita
0

#4 14 Agustus adalah hari sakral dalam satuan Pramuka Indonesia, satu hari penting dalam setahun yang diperingati karena pertama kalinya pada tahun 1961 yang bertepatan dengan pelantikan majelis pimpinan nasional yang dihadiri sekitar 10000 anggota p

SMA Pradita Dirgantara
Saturday, August 24th | H20: Opportunity Knocks #4 
H20 Wrestling Center | Williamstown,NJ | BYOB | 8pm Bell 
All Tickets $20.00 at the door | 9 Matches!
The Bulldozer Matt Tremont - @tremontczw Instagram Profile - gorzavel.com
tremontczw
1

Saturday, August 24th | H20: Opportunity Knocks #4 H20 Wrestling Center | Williamstown,NJ | BYOB | 8pm Bell All Tickets $20.00 at the door | 9 Matches!

Comments

@zeekthewrestlingrefereeswppz Hope to meet u in September at Horror Slam

“don’t aspire to be the best on the team, aspire to be the best for the team.” #4 #volleyball
Marin Ruth - @marin.1311 Instagram Profile - gorzavel.com
marin.1311
0

“don’t aspire to be the best on the team, aspire to be the best for the team.” #4 #volleyball

Solar #4 so good
John O'Loughlin - @comickahn Instagram Profile - gorzavel.com
comickahn
0

Solar #4 so good

8月24日(土)
頭痛、腹痛、胃痛
まだ本調子じゃないけど…
食べんと力つかん‼︎
歩かんと筋力つかん‼︎
#朝ウォーキング
#三島池#カモ
#恋人かな#夫婦かな
#絹ごし豆腐#プチトマト
#オリーブオイル#塩
#冷ややっこ
#ショートケーキ風
#4.1キロ#祝
ANESAN✿︎ - @anesan154 Instagram Profile - gorzavel.com
anesan154
0

8月24日(土) 頭痛、腹痛、胃痛 まだ本調子じゃないけど… 食べんと力つかん‼︎ 歩かんと筋力つかん‼︎ #朝ウォーキング #三島池 #カモ #恋人かな #夫婦かな #絹ごし豆腐 #プチトマト #オリーブオイル #塩 #冷ややっこ #ショートケーキ風 #4 .1キロ#祝

НастяМодель
Курс «Визажист»
Урок#4 @madinastudio
Madina Azizova Make-up studio - @madinastudio Instagram Profile - gorzavel.com
madinastudio
0

НастяМодель Курс «Визажист» Урок#4 @madinastudio

#Physiqueweek
Day 5 /workout #4
QUAD SQUAD/50 M Sprint
14 min.....
3 sets leg extensions 3 sets curls +  quick HIIT and an outdoor walk....had to do it.
Michelle Mary - @sunnygirl.ms12 Instagram Profile - gorzavel.com
sunnygirl.ms12
0

#physiqueweek Day 5 /workout #4 QUAD SQUAD/50 M Sprint 14 min..... 3 sets leg extensions 3 sets curls + quick HIIT and an outdoor walk....had to do it.

[OPEN PAID PROMOTE ACCOUNTING EDUCATION FAIR #4] Yang mau cari parfum branded tapi harga terjangkau yukk buruan follow @april.bagshop
Disana lengkap banget dari parfum sampai tas branded juga ada lohh 
Yukk buruan di follow @april.bagshop
#paidpromote
#paidpromotemurah
#paidpromoteindo
#paidpromotebali
#paidpromotedenpasar 
#aef4
#paidpromoteolshop
#UNDIKNAS
#ppaef7
🎤MC | Makeup Model✨ - @winavittala Instagram Profile - gorzavel.com
winavittala
0

[OPEN PAID PROMOTE ACCOUNTING EDUCATION FAIR #4 ] Yang mau cari parfum branded tapi harga terjangkau yukk buruan follow @april.bagshop Disana lengkap banget dari parfum sampai tas branded juga ada lohh Yukk buruan di follow @april.bagshop #paidpromot

You been open in business for 3 months and you still haven’t made a sell yet . I understand how frustrated you must be because I was there at one point . I remember when I was asking my parents for $5.40 everyday so I can walk down the street to the corner store to get me a hamburger combo with cheese . I was on month #4 with no sales . 
On the last slide I attached my profit for this year so far . If I can make this , you damn sure can . It all starts with your marketing. I wrote a marketing ebook that will for sure help you . 
I understand that you also probably can’t invest for the book but you can’t learn everything for free . At some point will be your breaking point. Let us help you not get to that point because we don’t want you to quit . I promise you , your revenue can be like mines or higher than mines . You just got to do your part

Marketing is the study and management of exchange relationships. Marketing is the business process of creating relationships with and satisfying customers. With its focus on the customer, marketing is one of the premier components of business management.

#womeninbusiness #bosslady #womenempoweringwomen #bosschick #chasingdreams #womenwhohustle #businessowner #ceochick #smallbiz #femaleentrepreneur #beyourownboss #bossbabes #hustlehard #dreambig #businessowner #savvybusinessowner #workonthego #designyourlife #documentyourdays#bossbabe#smallbusinessowner #femaleentrepreneur
Ms.Boss 👸🏾 - @bosswomenconnection Instagram Profile - gorzavel.com
bosswomenconnection
0

You been open in business for 3 months and you still haven’t made a sell yet . I understand how frustrated you must be because I was there at one point . I remember when I was asking my parents for $5.40 everyday so I can walk down the street to the

マーロ・エンゲル選手にサイン貰えました

それと、去年の鈴鹿10hの優勝マシンを買ってなかったので、買っちゃました

トロフィーが付いてるんだね 買えてよかった

#mercedesamggt3
#maroengel 
#4
#blackfalcon 
#888
#gruppemracing 
#spark 
#143scale
かずみ - @xxkazu22 Instagram Profile - gorzavel.com
xxkazu22
0

マーロ・エンゲル選手にサイン貰えました それと、去年の鈴鹿10hの優勝マシンを買ってなかったので、買っちゃました トロフィーが付いてるんだね 買えてよかった #mercedesamggt3 #maroengel #4 #blackfalcon #888 #gruppemracing #spark #143scale

鈴鹿サーキット
#4 Sale..
 Pap Roach - Getting Away With Murder
 VGC
 IDR 40k/USD $7
 Blm Ongkir/Excl Shipping
 Dm/ Wa (fast respons)
 +6289506775544
 NIAGA/BCA/PayPal Accepted
 Jne/Post (worldwide)
 Hold 1 minggu/week


#cassette
#cassettes #cassettetape #cassettetapes #cassetteforsale #cassettesforsale #cassetteigclub #cassettecollector #cassettecollectors #cassettecollection #cassetteculture #usedcassettes #analog #paparoach #kasetpaparoach #kasetpita
#jualkaset #jualkasetpita #kasetjadul #jajanrock #jajankaset #kasetlawas #koleksikaset #kolektorkaset #hobikaset #sentramusikblokmsquare #santamusikclub #tapecollectionpost #audiophile
ken rasta p - @bonoken75 Instagram Profile - gorzavel.com
bonoken75
0

#4 Sale.. Pap Roach - Getting Away With Murder VGC IDR 40k/USD $7 Blm Ongkir/Excl Shipping Dm/ Wa (fast respons) +6289506775544 NIAGA/BCA/PayPal Accepted Jne/Post (worldwide) Hold 1 minggu/week #cassette #cassettes #cassettetape #cassettet

besties for life #4-H ️
Kellie Baldwin - @kellie_baldwin Instagram Profile - gorzavel.com
kellie_baldwin
0

besties for life #4 -H ️

3D relief, enhance the fashion sense of the product.
Texture and elegance, in the light, you can see the beautiful sparkly shining, show bright light.
Unique design exquisite handlebar, beautiful and delicate.
Suitable to store pearls, pendant, beads, chain necklace, trinket and tiny jewelry.
It can be also used as an incense burner ,Oil lamp, wishing lamp, or home decoration. 
Pic 1-5
Specification:
Material: Metal
Weight: Approx.85g
Size: 12*4.5*6.5cm/4.7*1.8*2.6in
Color: #1 Golden Lace Red, #2 Golden Lace Blue, #3 Golden Lace White, #4 Silver Lace Red, #5 Silver Lace Blue, #6 Silver Lace White (Optional)

Pic 6-8
Specification:
Material: Metal
Weight: Approx.93g
Size: 11.5*4*7.5cm/4.5*1.6*3in
Color: #1 Golden Lace Red, #2 Golden Lace Blue, #3 Silver Lace Red, #4 Silver Lace Blue (Optional)

Pic 9-10
Specification:
Condition: 100% Brand New
Item Type: Home Decor
Material: Alloy
Color: Blue
Size: Approx. 12.5 * 4.5 * 7.8cm / 4.9 * 1.8 * 3.1in 
Package Includes:
1 x Aladdin Lamp
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. 
#pajanganrumah
#alladin
#pajanganlucu
#pajanganunik
#lampualadin
#shineelinzshopuniquestuff
Owner: Linzlindah - @shineelinzshop Instagram Profile - gorzavel.com
shineelinzshop
0

3D relief, enhance the fashion sense of the product. Texture and elegance, in the light, you can see the beautiful sparkly shining, show bright light. Unique design exquisite handlebar, beautiful and delicate. Suitable to store pearls, pendant, be

On the real though, does it ever seem like it’s impossible to keep those perfect gloss tones you’re stylist just did on you?? ‍️ ️
•
•
 “How do I get my hair to look the way you style it? “ is the number 1️⃣ question I am asked by my guests
•
• 🆗 let me tell you, the #️⃣1️⃣ answer isn’t taking me home with you   it starts at the beginning 🧴 🧴 🧴 •
⭐️1️⃣ favorite shampoo right now is @olaplex number 4️⃣ and conditioner number 5️⃣ they both will •
⭐️Repair and maintain bonds within your hair ⭐️Eliminate frizz and flyaways ⭐️Reduce breakage •
•

Products are everything!!!! Did you know I don’t guarantee my service without the use of professional products? That includes everything from shampoo 🧴 ️stylers  •
🧴 Professional Will always be more concentrated, including the vitamins, oils and minerals that are truly nourishing and needed to maintain healthy, shiny hair, added durability to your haircolor ‼️ Drugstore brands do contain high-grade ingredients found in salon products, they only contain small amounts of them️ they can contain chemicals, which can strip your hair of its natural oils, essentially making it dry or brittle. They’re also known for diluting their products with fillers. These tend to make your hair feel super soft, but can also leave behind a waxy build-up < which can be very bad for your hair color > GUESS THE PERCENTAGE 

Drugstore shampoo 🧴 9️⃣% solids and 9️⃣1️⃣% WATER     VS. Take a guess what you think processionals % are based on being more concentrated? Drop your guesses below ⬇️⬇️⬇️     first one closest will win a free @olaplex #4️⃣ shampoo from me
Color| Extensions | Buffalo,NY - @jessietripi Instagram Profile - gorzavel.com
jessietripi
1

On the real though, does it ever seem like it’s impossible to keep those perfect gloss tones you’re stylist just did on you?? ‍️ ️ • • “How do I get my hair to look the way you style it? “ is the number 1️⃣ question I am asked by my guests • • 🆗 let

Salon Valeria
Comments

@jessietripi #jessiet #jessietripi #hairbyjessietripi #hairbyjessiet #education #hairstylist #haireducation #tipsandtricks #professional #products #blondes #handtiedextensions #handtied #extensions #buffalo #ny #wny #716 #clarence #clarencecenter #bombshell #difiaba #keepcreating #1nagency #thdmastermind #salonvaleria #valeria #strong

Unexpected friendship are the best ones#minissu #4/9
Aires Gallego - @airesgallego Instagram Profile - gorzavel.com
airesgallego
0

Unexpected friendship are the best ones#minissu #4 /9

Beanbox Commonwealth
Time to bust Egg myths!

Myth #1: Eggs increase your blood cholesterol level

Reality: While measuring the impact of a food item on our blood cholesterol levels, saturated and trans-fat (the ‘bad’ fats) levels should be taken into account. Studies have shown that saturated fats and cholesterol in eggs have little to no effect on cholesterol levels in your body.

Myth #2: Egg yolks are unhealthy

Reality: Egg yolks do contain more fat and cholesterol than egg whites, but studies over the last few decades have shown that: a) not all fat is bad for you; and b) consuming foods high in cholesterol does not necessarily translate to having higher blood cholesterol, although there are still groups, especially diabetics and those with heart disease, who are recommended to abstain.

Myth #3: Every egg is a baby chicken

Fact: An egg is an egg, whether it’s been fertilised or not. This is as true for chickens as it is for people. Women ovulate, and hens lay eggs. The majority of eggs for sale today are unfertilised and couldn’t become chickens even if you wanted them to.

Myth #4: Having more than an egg a day can be detrimental to your health!

Fact: Several recent studies have shown that you can now have up to three whole eggs per day if you are otherwise healthy without any cholesterol-related issues.

Myth #5: White eggs are healthier than brown eggs!

Fact: Eggs come in several colours. Eggshells derive their colour from the pigments the hens produce. Hence, both white and brown have the same nutritional values and are healthy.

Myth #6: Eating eggs can cause heart diseases

Facts: Eating eggs have shown to have no linkage to heart diseases.

Myth #7: Buying eggs from local farmers is safer than purchasing them from the grocery store!
Kewlhead Prakash - @fancydinesh Instagram Profile - gorzavel.com
fancydinesh
0

Time to bust Egg myths! Myth #1 : Eggs increase your blood cholesterol level Reality: While measuring the impact of a food item on our blood cholesterol levels, saturated and trans-fat (the ‘bad’ fats) levels should be taken into account. Studies ha

*LIST HARGA* *Produk Kintan’s* •Mora 230
•Zira 230
•Wow 205
•Paula 205
•Baloon #2 Creamy 195
•Gajah 195
•Klinci #2 Yellow 210
•Jola #4 215 (Blue, Pink)
•Polky 215 (Army, Navy)
•Relly Dusty 205
•Lala 235
•Berry 245
•Vando 260
•Inggrid 260
•Eric Dusty 255
•Gama 215
•Franda 215
•Pristy 225
•Pristy #2 Silver 235
•Kiko #4 235
•Civas 235(Selain Onmod) *Mozbue* •Tania 440
Kho's medan - @vellysa_kho Instagram Profile - gorzavel.com
vellysa_kho
0

*LIST HARGA* *Produk Kintan’s* •Mora 230 •Zira 230 •Wow 205 •Paula 205 •Baloon #2 Creamy 195 •Gajah 195 •Klinci #2 Yellow 210 •Jola #4 215 (Blue, Pink) •Polky 215 (Army, Navy) •Relly Dusty 205 •Lala 235 •Berry 245 •Vando 260 •Inggrid 260 •Eric Dusty

.
.
你呢個月係極速學行之寶
跌跌碰碰你唔怕  一放落地就上咗鍊
奔跑吧!兒子!
.
#13months 
#hat @zara / #babyBib @mamasandpapas / 
#shoes @vans /
#sumsum 
#Brandon
#4+5 #maytheforrestbewithyou
#森之ba森之ma
.
.
#Itiskindoffuntodotheimpossible #hkmama #hkbaby #hkbabyboy #hkmom #babyboy #baby #hongkong
#life #ootd
森 - @dear.sumsum Instagram Profile - gorzavel.com
dear.sumsum
0

. . 你呢個月係極速學行之寶 跌跌碰碰你唔怕 一放落地就上咗鍊 奔跑吧!兒子! . #13months #hat @zara / #babybib @mamasandpapas / #shoes @vans / #sumsum #brandon #4 +5 #maytheforrestbewithyou #森之ba森之ma . . #itiskindoffuntodotheimpossible #hkmama #hkbaby #hkbabyboy #hkmom #babyboy #bab

香港單車館公園
#Best Seller Model ....
WEDGES PLATFORM CANVAS SHOES

Code YL02#4
Model Platform Canvas Blink
Quality Semi Premium Grade AAA
Material Canvas Blink | Rubber Sole
Weight Include Box 900 Gram
Tinggi Wedges 7 CM
Ready 2 Colour
WHITE/GOLD & WHITE/SILVER
Insole Size 36-40
Size 36 : 23cm
Size 37 : 23.5cm
Size 38 : 24cm
Size 39 : 24.5cm
Size 40 : 25cm

Wedges Platform Canvas Blink

240k
bunda aran - @neni22139 Instagram Profile - gorzavel.com
neni22139
0

#best Seller Model .... WEDGES PLATFORM CANVAS SHOES Code YL02#4 Model Platform Canvas Blink Quality Semi Premium Grade AAA Material Canvas Blink | Rubber Sole Weight Include Box 900 Gram Tinggi Wedges 7 CM Ready 2 Colour WHITE/GOLD & WHITE/SILVER I

*LIST HARGA MAMAYA WHITE SERIES*  #Cindy 105
 #Cilli 100
 #Kimmy 105
 #Delila 110
 #Wita 110
 #Clara 110
 #Tami 115
 #Janita 105
 #Asti 105
 #Merin 105
 #Nindy 105
 #Dende 100
#Pingu Polo 105
 #Tantri 105
 #Kelly 100
 #Bella 130
 #Amiya 125
 #Canny 125
 #Polo #1 130
 Polo #2 130
 Polo #3 130
 Polo #4 130
 Polo #5 155
 #Kanaya 130
 #Alisa 130
 #Nayaka 130
 #Yama 125
T2W Online shop - @t2wos_2 Instagram Profile - gorzavel.com
t2wos_2
0

*LIST HARGA MAMAYA WHITE SERIES* #cindy 105 #cilli 100 #kimmy 105 #delila 110 #wita 110 #clara 110 #tami 115 #janita 105 #asti 105 #merin 105 #nindy 105 #dende 100 #pingu Polo 105 #tantri 105 #kelly 100 #bella 130 #amiya 125 #canny 1

New dance “the manstick”  #explore #explorepage #4 #tiktok
❤️🖤 - @y4moni Instagram Profile - gorzavel.com
y4moni
4

New dance “the manstick” #explore #explorepage #4 #tiktok

Comments

@whole_lotta_dj Why are you like this 😭

@prophecymusiq Wat song is this😭😭😭

Day 19 of 21 Day Raw Vegan Challenge 
Meal #1 Acai bowl with bananas topped with shredded coconut 
Meal #2 Pears with cinnamon 
Meal #3 Another Acai bowl (don't judge me you don't know my life)
Meal #4 Mixed green salad with sundried tomatoes,  cucumbers and olives.

#rawveganeverything #21dayrawveganchallenge #rawvegan #plantbasedeverything #veganeats
Princess Morris-Ramos - @princessthechef Instagram Profile - gorzavel.com
princessthechef
0

Day 19 of 21 Day Raw Vegan Challenge Meal #1 Acai bowl with bananas topped with shredded coconut Meal #2 Pears with cinnamon Meal #3 Another Acai bowl (don't judge me you don't know my life) Meal #4 Mixed green salad with sundried tomatoes, cucum

FAKE FANS ARE THE ONES WHO PUT OTHERS DOWN!! If you are a true fan, you will support everyone no matter what they like most. Thank you for coming to my Ted Talk!
•
•
•Credit to the creator!! @memesforclikkies •
•
•
Tags:
#twentyonepilots #tyjo #stayalive #tøp #jennajoseph #blurryface #tylerjoseph #joshdun #jimdun #debbyryan #ned #wearecoward #banditotour #bandito #jish #jishwa #stayalive #trench #vessel #reginalatbest#panicatthedisco #falloutboy #idkhow #waterparks #theyoungviens #ryanross #tylerjosephstan #joshdunstan #legend #tøpmemes @joshuadun @tylerrjoseph @twentyonepilots @jennaajoseph @debbyryan @yungjimdun @jordandunsworkshop
》 ◈⊘⋒’◓ ✘‽⋒◓ ◓⊘ ❦‽◭◭ ‽✘‽ℍ - @whats_a_jason Instagram Profile - gorzavel.com
whats_a_jason
2

FAKE FANS ARE THE ONES WHO PUT OTHERS DOWN!! If you are a true fan, you will support everyone no matter what they like most. Thank you for coming to my Ted Talk! • • •Credit to the creator!! @memesforclikkies • • • Tags: #twentyonepilots #tyjo #staya

Comments

@i_have_guns_for_hands Blurryface was amazing it might not be my favorite but a close second

@whats_a_jason @i_have_guns_for_hands Out of all five of them, Blurry is probably my #4 BUT 👏 THAT 👏 DOESN’T👏 MEAN 👏 I 👏 LOVE 👏 IT 👏ANY 👏 LESS

In honor of “instagrams changing policy tomorrow”... I title this piece “ INSTAGRAM DOES NOT HAVE MY PERMISSION TO USE ANY OF MY INFO OR PICS FOR ANY REASON, PAST PRESENT OR FUTURE.” times are changing. I try to stay off these social influencing platforms as much as I can but were all addicted. Anyway, I did this painting in an hour.
Brush Mover 👁 - @wijdesigns Instagram Profile - gorzavel.com
wijdesigns
8

In honor of “instagrams changing policy tomorrow”... I title this piece “ INSTAGRAM DOES NOT HAVE MY PERMISSION TO USE ANY OF MY INFO OR PICS FOR ANY REASON, PAST PRESENT OR FUTURE.” times are changing. I try to stay off these social influencing plat

Comments

@ggiangarra Well is that a yes or a no?😂

@wijdesigns @ggiangarra it was for my parents!!😁 Is it time for #4 already?!👁😆